Aanbevolen artikelen

4 Reacties

  1. P van Leeuwen zegt:

    Een mooie en bijzonder waardevolle verdieping van de leefprincipes en distant healing volgens Japanse traditie. De heldere uitleg van Anya en het oefenen hebben me weer een stukje dichter bij mijn ware zelf gebracht. Hoe fijn om van daaruit anderen te ondersteunen bij hun genezing in het geloof dat er geen afstand is …. Dankjewel lieve Anya en medecursisten, ik heb genoten van onze reis.

  2. gerard de vries zegt:

    Ik vond het zoals Petra schreef ook een waardevolle verdieping en een heldere uitleg van Anya. Ik zal het fijn gaan vinden om andere te ondersteunen. Ik heb echter in mijn netwerk geen mensen die aan reiki doen of ondersteuning heeft. Ook in mijn 25-jarig lidmaatschap bij Ethisch Paranormaal Centrum (EPC) komt het niet aan de orde. Op de laatste avond heb ik met Marlies, mijn echtgenoot, de afstandsbehandeling gedaan. Zij zat rustig en heeft tot vandaag geen speciale ervaringen gehad. Jammer dat door het werken met een tijdslot ik niet mijn beleving in zo korte tijd, en met elkaar de behandeling kon bespreken. De medecursisten vond ik erg aardig Anya veel lof voor je inzet.
    Groet Gerard de Vries. vries.rijks@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 €0,00